Працівників Державного підприємства «Переяслав-Хмельницький лісгосп» привітали із Днем працівника лісу

18 вересня перший заступник міського голови Переяслава-Хмельницького Григорій Карнаух, за дорученням міського голови Тараса Костіна, привітав колектив Державного підприємства «Переяслав-Хмельницький лісгосп» із професійним святом –  Днем працівника лісу.

Зі вступним словом до працівників підприємства виступив директор лісового господарства Валентин Рудницький, який розповів про діяльність підприємства, головні напрями ведення лісового господарства. Одним із основних завдань лісівників залишається збільшення лісистості Переяславщини, ефективне використання лісового фонду, враховуючи запити територіальної громади та пріоритети щодо питання енергозбереження.

Григорій Карнаух звернувся з вітальним словом до колективу та привітав працівників підприємства з професійним святом, побажав здоров’я, добра, благополуччя, миру, професійного зростання і усіляких гараздів.

– Ваша професія надзвичайно важлива. Планету Земля неможливо уявити без лісів. Інакше вона перетворилася б на пустелю. Ліс був, є і буде – це легені нашої планети. Ви виконуєте надзвичайно важливу роботу – вона потрібна суспільству, сучасному і майбутнім поколінням. Це робота на перспективу – на десятиліття і століття, – зазначив Григорій Миколайович.

Далі Григорій Карнаух вручив Почесні грамоти, квіти та цінні подарунки від міського самоврядування Мазурі Людмилі Петрівні, бухгалтеру контори Державного підприємства «Переяслав-Хмельницький лісгосп», Камлай Тетяні Михайлівні, провідному інженеру з реалізації Державного підприємства «Переяслав-Хмельницький лісгосп», Музиченко Валентині Петрівні, інспектору з кадрів Державного підприємства «Переяслав-Хмельницький лісгосп».

16 вересня під час святкування Дня міста Переяслава-Хмельницького на центральній площі міський голова Тарас Костін вручив Подяку від органів міського самоврядування трудовому колективу за заслуги і досягнення у веденні лісового господарства.

Додати коментар