Турнір до Дня міста виграла футбольна команда сьомої школи

В середу, 13 вересня, за сприяння міського відділу з питань фізичної культури та спорту (начальник Валерій Мільгевський) на стадіонні імені Валерія Лобановського відбувся футбольний турнір серед шкільних команд присвячений 1110 річниці Переяслава. В змаганнях взяло участь вісім футбольних дружин. Згідно регламенту турніру пари суперників визначили за допомогою жеребкування. Команда, яка програє вибуває із турніру.
У першому матчі зустрілись футболісти другої та третьої школи. Ігровий час, два тайми по 15 хвилин, не визначив переможця в серії пенальті точнішими виявились гравці ЗОШ№2. Гімназисти без особливих проблем розібрались із своїми однолітками із першої школи 5:1. Шість голів побачили глядачі і у грі між командами ліцею та п’ятої школи. Ліцеїсти перемогли 6:0. Також без особливого напруження, із рахунком 3:0 здобули перемогу футболісти із ЗОШ№7 у грі із командою четвертої школи.
У першому півфіналі гімназисти забивши два голи у ворота команди із ЗОШ№2, та не пропустивши у власні жодного вийшли до фіналу. Гра другого півфіналу виявилась більш напруженою. Лише один гол зуміли забити футболісти сьомої школи у ворота минулорічного переможця цього турніру команди із ліцею.

У матчі за третє місце зустрілись ліцеїсти та учні другої школи. Основний час не визначив бронзового призера тож, як і першій грі турніру переможця визначали за допомогою серії одинадцятиметрових ударів. Проте, цього разу юні футболісти із команди ЗОШ№2 штрафні удари виконали значно гірше за своїх опонентів і програли ліцеїстам 4:3.
У фінальній грі турніру гімназисти не зуміли продемонструвати гідну гру. Натомість футболісти команди із ЗОШ№7 зіграли чудово в атаці та надійно в обороні. За півгодини вони змогли забити шість “сухих” м’ячів у ворота суперників. Тож золоті медалі, кубок та почесні грамоти переможця на центральній площі міста під час святкування Дня Переяслава отримає команда загальноосвітньої школи №7.
Володимир Набок, міськрайонна газета «Вісник Переяславщини»

Додати коментар