Конкурс з відзначення найкращих закладів ресторанного господарства

З нагоди 1110-ї річниці від першої літописної згадки про Переяслав виконавчий комітет проводить конкурс з відзначення кращих об’єктів ресторанного господарства у трьох номінаціях: «Найкращий ресторан 2017», «Найкраще кафе 2017» та «Найкраща кав’ярня 2017».

Умови і порядок проведення конкурсу передбачені відповідним Положенням, затвердженим розпорядженням першого заступника міського голови від 11.09.2017 № 168/7-10 «Про проведення конкурсів з відзначення кращих об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування міста Переяслава-Хмельницького».

Робоча група визначить переможця за результатами проведеного аналізу відповідності основним критеріям об’єктів ресторанного господарства та з урахуванням думки споживачів. Зважаючи на це, з метою більш об’єктивного визначення переможця, звертаємося із проханням висловити свою думку про місцеві заклади ресторанного господарства у коментарях під оголошенням в соціальній мережі Facebook або надіслати на електронну адресу pereyaslav_torg@ukr.net .

Додати коментар