На Київщині відкрився Чемпіонат України в груповій велогонці «Мастерс 2017»

Сьогодні, 7 вересня, напередодні Дня фізичної культури і спорту в Україні, на центральній площі міста Миронівка відбувся перший день Чемпіонату України в груповій гонці  «Мастерс 2017» та Всеукраїнські змагання «Велогонка миру»  з велосипедного спорту серед ветеранів.

Не випадково захід такого масштабу проходить  саме на Миронівщині, яка  має давні, міцні та вагомі традиції з велоспорту. Жителі району завжди були серед тих, хто здобував найвищі нагороди на престижних міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях, зберігали і примножували славні традиції українського спорту, зміцнювали авторитет Миронівщини.

Такі імена як: Леонід Матвєєв – заслужений тренер України з велоспорту, Леонід Любарець – тренер з велоспорту, кандидат у майстри спорту з велоспорту, які виховали не один десяток майстрів спорту, кандидатів у майстри спору, безліч спортсменів різних регалій. Сергій Матвєєв – заслужений майстер спорту України, срібний призер олімпійських ігор в Сеулі, рекордсмен олімпійських ігор  велотреку, неодноразовий чемпіон Світу і Європи. Валерій Шульський – майстер спорту з велоспорту, член Збірної команди України, призер Спартакіади, який є  співорганізатором сьогоднішнього заходу, Петро Єлізаров – чемпіон Європи серед юніорів з велоспорту, член збірної команди з велоспорту, Леонід Гнітецький – майстер спорту з велоспорту, Олександр  Залєвсський – майстер спорту з велоспорту, член збірної команди України з велоспорту.

На сьогоднішньому святі всіх учасників та гостей свята щиро привітали голова Миронівської  районної державної адміністрації Ігор Черногод та міський голова Віталій Савенко.

«Щоб завоювати спортивну нагороду, треба докласти немало зусиль, важко працювати, бути наполегливим, а надто у такому виді спорту, як велоспорт.   І нехай до олімпійських рекордів не кожен зміг дійти,  але у кожного є своя олімпійська висота, своя олімпійська сходинка. І головне – вірити у свої сили, мати велике бажання досягти успіху. Не кожен з Вас сьогодні стане переможцем, але найголовніша ваша винагорода – це здоров’я, яке дає  спорт. Спорт виховує, дисциплінує. Бажаю, щоб ці якості принесли вам успіх, щоб ви перемагали в усьому і здобували славу для себе і для України. Усім учасникам удачі та рівних, безперешкодних доріг», – зазначив голова адміністрації Ігор Черногод.

Додати коментар