В Переяславі-Хмельницькому вітали спеціалістів філії експлуатації газового господарства регіональної газової компанії «Київоблгаз»

7 вересня міський голова Тарас Костін, перший заступник міського голови Григорій Карнаух, голова Переяслав-Хмельницької районної ради Петро Качкалда, заступник голови РДА Любов Онопрієнко в актовій залі Переяслав-Хмельницької філії експлуатації газового господарства регіональної газової компанії «Київоблгаз» вітали колектив з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України.

– Це свято людей, які присвятили себе нелегкій, але важливій справі – розбудові паливно-енергетичного комплексу держави, динамічний розвиток якого – запорука успішної розбудови економіки України, її енергетичної незалежності та національної безпеки.

Варто відзначити, що професії газовика високо цінуються у суспільстві  і вимагають неабиякого професіоналізму, самовідданості та витримки. Отож, бажаю вам натхнення, творчого оптимізму, професійних успіхів та нових трудових звершень! Нехай свято подарує вам радість та гордість за обраний вами життєвий шлях! – сказав у вітальному слові до колективу Тарас Костін.

Тарас Вікторович та Григорій Миколайович за сумлінну працю,  високий професіоналізм, старанне виконання службових обов’язків, з нагоди відзначення Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості нагородили почесними грамотами, цінними подарунками – документознавця канцелярського відділу та архіву ПАТ «Київоблгаз» Слоніма Вадима Анатолійовича, інспектора з кадрів відділу кадрів та підбору персоналу управління з персоналу ПАТ «Київоблгаз» Харлашкіна Анну Олександрівну, старшого майстера служби експлуатації ввідних та внутрішніх газопроводів і газового обладнання житлових і громадських будинків, підприємств житлово-комунального та побутового обслуговування Переяслав-Хмельницької філії експлуатації газового господарства регіональної газової компанії «Київоблгаз» Карнауха Миколу Олександровича.

Начальник Переяслав-Хмельницької філії регіональної газової компанії “ПАТ Київоблгаз” Андрій Недяк відзначив фахівців газового господарства грошовими преміями та грамотами. Очільники Переяслав-Хмельницького району долучилися до вітань та вручили подяки групі спеціалістів газового господарства.

Додати коментар