Привітання органів міського самоврядування міста Переяслава-Хмельницького з нагоди Дня підприємця України

Маємо честь привітати вас з професійним святом – Днем підприємця. Ні для кого не буде секретом, що підприємці є головною рушійною силою  економіки. Практично на ваших плечах тримається весь державний апарат та соціальна сфера. Без діяльності підприємництва взагалі важко уявити існування нашого суспільства.

Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива. Нині, коли є всі підстави говорити не лише про стійку тенденцію до стабілізації національної економіки, але фактично про її відродження, не можна не відзначити особливого внеску того сектору, який ви представляєте. Розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до державної скарбниці дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.

У цей урочистий день бажаємо вам подальших успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо і процвітання незалежної України, щастя і благополуччя в особистому житті. Міцного здоров’я, успіхів та нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проектів!

З повагою –
Переяслав-Хмельницька міська рада,
виконавчий комітет
Міський голова Тарас Костін

Додати коментар