Нас кличе дзвоник до шкільної ниви

Першого вересня з самого ранку загомоніло шкільне подвір’я дитячими голосами. Урочисті та нарядні поспішали учні та батьки до школи. По – особливому вирізнялися в цей день одинадцятикласники, мабуть, відчували відповідальність перед завершальним роком навчання в рідній школі. Найменші школярики теж поважно крокували, адже вони – винуватці свята і більшість вітальних слів в цей день адресовані їм. Під звуки веселої пісні, гучними оплесками дружня шкільна родина зустріла першокласників. Двері в Країну Знань їм відкриває перша вчителька Репа Тетяна Миколаївна – мудра, уважна, творча, справжня чарівниця дитячого настрою!

З вітальним словом звернувся до присутніх директор школи Кондусь Володимир Іванович. Зі словами найщиріших вітань та подарунком прибув на свято перший заступник міського голови Григорій Миколайович Карнаух. За участь в конкурсі плакатів “Енергозбереження в моєму закладі” він вручив учням диплом та глобус.

Ніжні й добрі слова приготували для першокласників їхні батьки. Від імені від імені Берегинь – матусь вітала Михняк Тетяна Володимирівна. Також щире напутнє слово прозвучало від першої вчительки Репи Тетяни Миколаївни.

На свято Знань завітала і сама Україна, яка благословила діток та вручила вінок, як символ єднання. Учениці 7-9 кл. подарували всім присутнім хореографічну композицію “Я люблю Україну”.

Цікаво та креативно заявили про себе першокласники. Вони танцювали, розказували вірші, а першокласниця Вакуленко Віка заспівала чудову пісеньку.

Зі словами побажань успішного випускного року запросили до слова одинадцятикласників ведучі урочистого свята Шиян Євген учень 6 класу та десятикласниця Шинкаренко Анна.

Сайт ЗОШ №3

Додати коментар