Новий навчальний рік у нашому місті вже стартував – відбувся серпневий форум освітян

Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневою конференцією педагогічних працівників, який підводить підсумки роботи попереднього навчального року й визначає стратегічні пріоритети розвитку освіти на наступний рік.

29 серпня у приміщенні Переяслав-Хмельницької гімназії відбувся серпневий форум педагогічних працівників міста. У роботі форуму взяли участь міський голова Тарас Костін, заступник міського голови Валентина Губенко, начальник відділу освіти Переяслав-Хмельницької міської ради Петро Ярмоленко, начальник служби у справах дітей та молоді Катерина Лой, директор Переяслав-Хмельницького центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Валентина Мільгевська, педагоги міських шкіл, дитячих садків та позашкільних закладів освіти.

Міський голова привітав присутніх із початком навчального року, висловив щиру вдячність освітянам за творчу і сумлінну працю, побажав міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчих здобутків, миру та злагоди.

    Пленарна частина розпочалася розширеною доповіддю Петра Ярмоленка, який проаналізував результати діяльності відділу освіти та навчальних закладів, підвів підсумки роботи галузі за минулий навчальний рік, та окреслив завдання на 2017/2018 рр. У своєму виступі Петро Миколайович наголосив на тому, що навіть в умовах непростої економічної ситуації було проведено капітальні та поточні ремонти у закладах освіти. До нового навчального року готові усі школи та дитячі садочки, позашкільні заходи. Також було акцентовано увагу присутніх на особливостях нового навчального року, зокрема дошкільній та початковій освіті, заходам щодо наступності між зазначеними ланками та переходу в наступні роки до Концепції Нової української школи

Продовжився форум обговоренням низки важливих галузевих питань, за результатами якого одноголосно була прийнята резолюція форуму педагогічних працівників міста Переяслава-Хмельницького.
Доповідь 

Додати коментар