Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції отримав велетенську Маску дружби та гуманітарний вантаж із Магдебурга (ФОТО)

4 квітня Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції отримав гуманітарний вантаж, який надійшов від Сервісного Центру з Німеччини (м. Магдебург) Олівера Брауна.
Гуманітарний вантаж складається з велетенської Маски дружби (М (Магдебург)+П (Переяслав)) та понад 16 тис. позицій: багатофункціональних ліжок для лежачих хворих, засобів індивідуальної гігієни, допоміжних засобів та меблів, також є дві пральні машини, копіювальний апарат, морозильна камера, та інші побутові речі. Увесь вантаж вагою – понад 5 тонн, на суму більше 16 тис. євро. Зустріли допомогу керівник Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції Раїса Голованова та керівник відділення Міжнародної громадської організації «Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність» Анелія Ковальська.
Речі, які отримали, плануємо використовувати в стаціонарних відділеннях Центру, допоміжні засоби пересування будуть передані до пункту прокату, де жителі міста зможуть отримати їх безкоштовно. Велика подяка нашим німецьким друзям, які уже сім років поспіль відправляють нам гуманітарний вантаж” – на власній сторінці у Фейсбук відгукнулися керівництво та фахівці Центру. 

 

Додати коментар