Відбулася робоча поїздка Руслана Дяченка у Переяслав

Днями, в рамках робочої поїздки відвідав КНП “Переяслав-Хмельницька ЦРЛ”,  спільно із Сергієм Дяченком, головою комісії з реорганізації Переяслав-Хмельницької РДА, Андрієм Коркачем, першим заступником голови Переяслав-Хмельницької РДА та В’ячеславом Саулком, головою Переяславської міської громади, проінспектував якість та хід ремонтних робіт по реконструкції приймального відділення в опорному закладі охорони здоров’я.
Під час огляду об’єкту наголосив на його важливості та на необхідності постійного контролю з боку голови Переяславської міської громади В’ячеслава Саулка за ходом та темпами виконання ремонтних робіт.
Зі свого боку запевнив, що зроблю усе можливе, щоб на найближчій сесії районної ради виділили додаткові 7,8 млн. грн. на завершення робіт по реконструкції приймального відділення.
В’ячеслав Саулко пообіцяв якнайшвидше надати усі необхідні документи для того, щоб я мав юридичні підстави це зробити” – допис зі сторінки у ФБ першого заступника голови Бориспільської районна державна адміністрації Руслана Дяченка.

Додати коментар