Пісня «Драбадану» стала головним хітом на «РокРадіо»

«РокРадіо» – онлайн-радіостанція, на якій цілодобово лунає український рок. Щоп’ятниці на її хвилях у чарті «Рокіровка» слухачі обирали кращий сингл тижня. Упродовж шести тижнів пісня «Почуття під снігом» переяславського фольк рок гурту «Драбадан» збирала рекордну кількість голосів і трималася на перших сходинках чарту. Це визначило її головним треком сезону «Зима-2021» – Переяслав.City

– Наші пісні раніше вже звучали на РокРадіо, а на початку року ми потрапили до музичного чарту «Рокіровка» – розповідає фронтмен гурту «Драбадан» Андрій Корж. – На нього подавалися різні гурти – від маловідомих, як ми, до визнаних, наприклад, «Без обмежень» та «Kozak System». Серед 20 свіжих рок-синглів слухачі обирали лідера. Спочатку ми перебували у середині турнірної таблиці, я навіть голосував за конкурентів – гурт «Teren metal band», мені сподобався їхній трек «Мара».

А через два тижні ми з командою сіли й подумали, що маємо всі шанси перемогти хоча б на одному з тижнів, адже навіть на тлі сильних конкурентів наша пісня звучить гідно. Відтак, ми вирішили звернутися за підтримкою до наших друзів у соцмережах. Підписники підхопили наше прохання, почали поширювати його, залишали коментарі-заклики віддавати голоси за нас. Завдяки підтримці переяславців та всіх небайдужих до нашої музики ми піднялися на перший щабель турнірної таблиці! Найбільшу кількість голосів ми здобували аж шість тижнів поспіль, це був рекорд, завдяки якому ми стали беззаперечними лідерами та переможцями цілого зимового сезону.

У нагороду від радіо «Драбадан» отримав постійну ротацію та місце в каталозі «ТОП 100 кращих треків 2021 року». Пісня «Почуття під снігом» стала першою в розділі «Визнання» на сайті РокРадіо, де розміщуватимуться переможці всіх сезонів.

– Після перемоги наш трек «Почуття під снігом» грав у Хітовій неділі – день, коли звучать найкрутіші рок-хіти, наряду з легендарними гуртами «Скрябін» та «Океан Ельзи». Зазначу, що ця композиція народилася дуже швидко й невимушено, усього за два тижні. Може, в цьому секрет її успіху? Дякуємо всім, хто підтримував нас, особливо спонсорам наших поїздок: ХатаNet та “Переяславський ЦКМ”. Ротація на хвилях радіо залучила нових слухачів із різних куточків України. Щодня нам прилітали повідомлення в соцмережах, зростала кількість підписників, нас відзначали в історіях, залишали схвальні відгуки.

Загалом, минулий рік відзначився багатьма візитами на радіостанції. Ми побували на львівському радіо «Українська пісня», «Громадському радіо», «Київ FM», на якому теж здобули перемогу з цим же треком, та інших. Будемо працювати над новими піснями, щоб позмагатися за першість і в наступних сезонах. А ще хочеться презентувати наживо новий альбом «Почуття під снігом», чекаємо, коли закінчаться карантинні обмеження, аби втілити цей задум. Ніщо не заряджає так, як енергетика живих виступів, – висловив переконання лідер «Драбадану».

 

Додати коментар