Заклади культури та заклади позашкільної освіти сфери культури Переяславської міської територіальної громади отримали меблі та комп’ютерну техніку

У закладах культури та закладах позашкільної освіти сфери культури комунальної форми власності Переяславської міської територіальної громади  розпочато реалізацію завдань щодо покращення матеріально-технічної бази.

Так, з метою підвищення рівня надання послуг населенню, згідно клопотань директорів вищезазначених закладів, за ініціативи відділу культури і туризму та підтримки міської ради Переяславська мистецька школа імені Павла Сениці, Переяславська художня школа, Центр культури і мистецтв, Переяславська публічна бібліотека, а також сільські заклади культури отримали меблі, комп’ютерну техніку та перефирію.

Вказане майно та матеріальні цінності були передані на баланс відділу культури і туризму Переяславської міської ради згідно рішення Переяславської міської ради від 21.01.2021 р. № 22-06-VIII.

Важливий етапом у діяльності Переяславської художньої школи стало підключення закладу до мережі Інтернет, що забезпечує проведення дистанційного навчання у повному обсязі.

Додати коментар