Тетяна Майстренко буде директором Переяславської публічної бібліотеки

Відповідно до Закону України «Про культуру», Закону України «Про бібліотеки і бібліотечну справу», рішення сесії Переяславської міської ради від 24 грудня 2020 року № 05-05-VIII «Про створення комунального закладу «Переяславська публічна бібліотека» Переяславської міської ради, затвердження його Статуту та структури»»  08 лютого 2021 року  відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Переяславська публічна бібліотека» Переяславської міської ради .

Оголошення  про проведення конкурсу було опубліковано на офіційному веб-сайті Переяславської  міської ради 31 грудня 2020 року.

Упродовж періоду подачі документів для участі в конкурсі подано одну заяву з пакетом документів від Майстренко Тетяни Миколаївни, жительки  м. Переяслава, Київської обл.

Кандидат на посаду – Тетяна Майстренко представила членам конкурсної комісії Програми розвитку бібліотечної сфери на один та п’ять років. Своє бачення діяльності закладу прокоментувала як: «організацію комплексного, всебічного оновлення всіх ланок бібліотечної справи відповідно до вимог сучасного життя, а також у підвищенні доступності, якості та ефективності надання бібліотечних послуг населенню».

Члени комісії одноголосно прийняли рішення рекомендувати Майстренко Тетяну Миколаївну на посаду директора Переяславської публічної бібліотеки з підписанням контракту терміном на 5 років та  побажали наснаги в реалізації поставлених цілей!

Додати коментар