ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 у мистецькому проєкті “Творимо мистецтво у шкільному саду”

Початок 2021 року для Переяславської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 є досить вдалим, оскільки ми пройшли відбір до дивовижного мистецького проєкту “Творимо мистецтво у шкільному саду” – з 92 закладів освіти, переможцями стали тільки 5 освітніх закладів з України. Хотілося б ознайомити нашу громаду з цим проєктом. Зазначений проєкт ініційований ГО «Місто-сад» за підтримки Українського культурного фонду.
Проєкт складається з підготовки й створення виставки на території освітнього закладу, а також освітнього онлайн-курсу з організації виставок у публічних просторах. У межах заходу буде розроблено унікальні конструкції, які школа зможе використовувати й надалі.
Наш заклад , як учасник проєкту має створити виставку у дворі своєї школи разом з українськими митцями . І звичайно, наша виставка буде екологічного спрямування. Вже відбулися 2 зустрічі нашої шкільної команди з куратором проєкту , відомою українською художницею, просто неординарною особистістю, АЛЕВТИНОЮ КАХІДЗЕ. Сподіваюся, що в травні, кожен житель громади, матиме нагоду долучитись до цікавої мистецької АРТ-ТУСИ на нашому шкільному подвір”ї . Велике бажання в мене, щоби про наше місто почули багато українців, а також іноземних митців. Чекаємо на зустріч!” – допис із соцмереж директора ЗОШ №3 Володимир Кондусь.

Додати коментар