Переяслав-Хмельницький відділ поліції повідомляє

7 серпня о 01 год 30 хв до чергової частини Переяслав-Хмельницького відділу поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що в с.Велика Каратуль, Переяслав-Хмельницького району сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Швидка медична допомога прибула на місце події.
Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено , що водій «ВАЗ-2106» не вибрав безпечної швидкості і скоїв наїзд на людей, які рухались у попутному напрямку по узбіччю дороги. Після чого зупинився, надав необхідну допомогу постраждалим та викликав швидку медичну допомогу. Особу водія причетну до вчинення даного кримінального правопорушення було встановлено.Ним виявився місцевий житель, який зізнався працівникам поліції, що напередодні вживав з друзями пиво, після чого сів за кермо власного автомобіля.
У результаті ДТП постраждало троє місцевих дівчат, серед них одна неповнолітня. Усі з травмами різного ступеню тяжкості (переломи рук, ніг, травма голови) доправлені до травматичного відділення Переяслав-Хмельницької ЦРЛ.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини події.

Переяслав-Хмельницький Відділ Поліції

Додати коментар