Переяславець Артем Аландарєв гратиме в команді віце-чемпіона Андрія Воробея

Артем Аландарєв перед матчем ФК "Бориспіль-Фаворит" - ФК "Переяславщина"
Артем Аландарєв перед матчем ФК “Бориспіль-Фаворит” – ФК “Переяславщина”

Команду з Погребів “Десна” (Броварський район) поповнив у літньому антракті обдарований вихованець Переяславщини футбольної Артем Аландарєв. Кольори цієї команди захищає Андрій Воробей – український футболіст, нападник аматорського футбольного клубу «Десна» (Погреби). Триразовий чемпіон України у складі Шахтаря (Донецьк). Найкращий бомбардир чемпіонату України 2000/01 та кубку України 2000/01, 2001/02 та 2002/03. Чвертьфіналіст чемпіонату світу 2006 року. Футболіст року в Україні (2000). Заслужений майстер спорту України.

Артему Аландарєву 22 роки. Він оборонець, що діє зазвичай на фланзі, переважно — праворуч. Аматорську кар’єру хлопець почав у рідному Переяславі-Хмельницькому, але до вищої обласної ліги долучився з ФК «Вишневе» під проводом заслуженого тренера України Олександра Єжакова.

Цьогорічний сезон Артем починав у «Переяславщині», де вважався стрижневим виконавцем. Загалом його вищоліговий баланс уже становить 35 календарних матчів і один забитий м’яч.

В минулому році ФК “Десна” стала срібним призером Київщини футбольної.

Нині команда “Десна” займає третій рядок в турнірній таблиці першості Київщини, відстаючи від лідера “Джуніорс” на 5 очок.

Київщина футбольна

Додати коментар