Для вчителів Переяславської ЗОШ №7 відбулися онлайн курси підвищення кваліфікації на тему «Особистісно-професійний імідж сучасного педагога»

Підвищення професіоналізму та майстерності педагогічних працівників є актуальним для сучасного суспільства, оскільки учитель має готувати учнів до вільного ринку праці, де перемагають лише висококваліфіковані фахівці, спроможні приймати самостійні рішення, бути актуальними, креативними і творчими. Але такі якості може виховати лише той вчитель, який сам перебуває у творчому пошуку, у постійному самовдосконаленні. Курси підвищення кваліфікації завжди були рушійною силою на шляху особистісного зростання педагогів, але сучасні реалії внесли деякі корективи. Життя в умовах пандемії, постійних карантинів та локдауну змусило шукати нові форми роботи, які б дали можливість вчителю вдосконалювати свою педагогічну майстерність. Саме над пошуком та реалізацією таких проектів працюють співробітники міської комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», які нещодавно організували онлайн курси підвищення кваліфікації для вчителів Переяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №7 на тему «Особистісно-професійний імідж сучасного педагога». Їх провели викладачі Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів Лариса Кабан та Антоніна Шевченко. Така форма роботи дала змогу навчатися командою, зекономила кошти та була безпечною для всіх учасників ZOOM-конференцій. 

Тридцять п’ять педагогічних працівників школи прослухали цікавий цикл інтерактивних лекцій та отримали мотивацію для створення власного педагогічного стилю.

Додати коментар