Навчаються, практикують, впроваджують позашкільники

 20 січня 2021 року в онлайн-режимі на платформі Zoom відбулося друге заняття обласної педстудії директора Ніни Товкун та заступника директора Ірини Омельяненко Переяславського Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді з теми «Формування базових компетентностей та громадянської активності молоді засобами учнівського самоврядування».

У заході взяли участь педагогічні працівники міста та педагоги Київської області.

Ніна Товкун під час теоретичної частини ознайомила учасників заходу із питанням «Лідерська комунікація та формування соціальних навичок «Soft Skills», презентувала роботу дітей-лідерів за різними соціальними проектами. Консалт-студію «Педагогічний коучинг лідерства» презентувала Ірина Омельяненко. За допомогою прийомів позитивного емоційного налаштування, техніки Колесо, Шкала, Піраміда, Стратегі Уолта Діснея та інших методів, прийомів та технік освітнього коучингу учасники педстудії досліджували можливості освітнього коучингу для застосування в роботі з дітьми-лідерами

Наприкінці заходу керівник обласної професійної спільноти окреслила особливості підготовки творчих завдань учасниками.

Учасники педагогічної студії подякували керівникам за високий рівень організації, змістовну інформацію, цікаві ідеї для впровадження в практику роботи та  доброзичливу атмосферу.

 

Центр професійного

розвитку педагогічних працівників

        

Додати коментар