У пробному ЗНО братимуть участь понад шість тисяч випускників Київщини

На Київщині 6 476 випускників проходитимуть пробне ЗНО у квітні. Інші бажаючі ще встигають подати заявки сьогодні до кінця дня. При цьому оплатити послугу дозволяється до 23 січня.

Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки Жанна Осипенко.

Вона уточнила, що участь у пробному тестуванні дозволяє випускникам ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, а також структурою і змістом завдань.

Наразі відомо, що найбільша кількість випускників області для пробного ЗНО обрали українську мову і літературу (1688 осіб). На другому місці за популярністю – математика (1666 осіб). На третьому – англійська мова (1254 осіб).

Натомість у пробному оцінюванні з історії братимуть участь 429 випускників, із біології – 208, із фізики – 104. Решта зареєстрованих надали перевагу іншим предметам – географії, хімії, німецькій і іспанській мовам.

Нагадаємо: у зв’язку пандемією коронавірусу цьогоріч випускники мають можливість обрати лише один предмет для проходження пробного тестування. А загалом державну підсумкову атестацію у формі ЗНО в 2021 році складатимуть понад 10 тисяч одинадцятикласників.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА

Додати коментар