До уваги суб’єктів господарювання міста, власників приміщень та об’єктів, власників земельних ділянок які на даний час не використовуються

З метою активізації роботи у сфері залучення інвестицій у економіку міста і  ведення зовнішньо – економічної діяльності у місті, оновлення існуючих інвестиційних пропозицій та запровадження дієвих механізмів залучення інвестицій, відділом економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконавчого комітету Переяслав – Хмельницької міської ради формується база вільних приміщень, незавершених об’єктів будівництва які на даний момент не використовуються і можуть бути запропоновані інвесторам для реалізації інвестиційних проектів.

Зібрана інформація про вільні приміщення буде пропонуватись потенційним інвесторам для розгляду з метою залучення інвестиційних коштів в економіку міста.

Звертаємось до суб’єктів господарювання міста, власників приміщень та об’єктів які на даний час не використовуються, які зголосились заповнити дані про такий об’єкт згідно форм та вимог Департаменту економічного розвитку і торгівлі Київської обласної державної адміністрації. Форми для заповнення додаються.

В разі зацікавлення просимо звертатись у відділ економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконавчого комітету Переяслав – Хмельницької міської ради за тел. 5-38-04, за адресою вул. Б. Хмельницького, 27/25 , кабінет: “Ресурсний центр громад”.

Додаток №2 зразок Greenfield
Додаток №3 зразок Brownfield

Додати коментар