Співчуття родині М’ягкової Тетяни Володимирівни від місцевого самоврядування

Колектив Управління соціального захисту населення та виконавчого комітету Переяславської міської ради, на чолі із міським головою Вячеславом Саулком, в глибокій жалобі з приводу непоправної втрати – передчасної смерті нашої колеги Тетяни М’ягкової, начальника відділу призначення соціальних допомог. Серце молодої жінки перестало битися на 43-му році.

Повідомлення про смерть Тетяни Володимирівни глибоким болем обізвалось у серцях тих, хто її знав, з ким дружила, та хто працював разом з нею.

У нашій пам’яті Тетяна М’ягкова назавжди залишиться доброю, скромною жінкою, доброзичливою колегою, професіоналом своєї справи. Чуйна, уважна і позитивна, принципова – вона виявляла живущу енергію та світло.

Передчасна смерть Тетяни Володимирівни – це непоправне горе для її рідних, близьких, друзів, колег.

Глибоко сумуємо з приводу цієї втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлої. Вона була гарною дружиною, добросердною матір’ю двох діток та щасливою Людиною.

Віримо, що Всемилостивий Господь прийме її світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна і світла пам’ять нашій колезі.

Відспівають Тетяну М’ягкову 15 січня о 12 годині у Вознесенській церкві (дзвіниця Вознесенського собору). Поховають на Ярмарковому кладовищі.

Додати коментар