Петро Пурденко очолив управління містобудування, архітектури та використання земель міськради

У зв’язку зі створенням Переяславської територіальної громади, що об’єднує тепер територію міста та шести колишніх сільських рад, вирішувати земельні та архітектурні питання попереднім складом відділу містобудування та архітектури і відділу з питань використання земель та земельного кадастру виконкому міської ради стало нереально – штат необхідно розширювати – Переяслав.City

Це і стало підставою для створення на базі цих двох відділів управління містобудування, архітектури та використання земель, яке 4 січня очолив Петро Львович Пурденко, 52 роки, який до цього, з грудня 2020 року, працював заступником головного архітектора міста. Свого часу закінчив Київський інженерно-будівельний інститут за спеціальністю «промислове і цивільне будівництво». У 2011-2016 роках уже працював у міській архітектурі – заступником головного архітектора міста.

Начальниця відділу з питань використання земель та земельного кадастру Олена Шосталь та начальниця відділу містобудування та архітектури Анна Степаненко залишаються на своїх посадах.

Додати коментар