Розпочинається конкурс соціальних проектів молодіжних ініціатив

Київська обласна державна адміністрація спільно з проектом Активні громадяни» Британської Ради в Україні, з метою залучення молодіжної громади до розвитку області, підтримки молодіжних ініціатив в соціальній сфері, розпочинає Конкурс соціальних проектів молодіжних ініціатив.

Конкурс соціальних проектів молодіжних ініціатив – обласний відкритий конкурс соціальних проектів щодо реалізації ідей, спрямованих на створення умов для повноцінної самореалізації молоді, зменшення негативних явищ у молодіжному середовищі, забезпечення системної взаємодії державних органів з громадськістю у питаннях молодіжної політики.

Фінансування проектів-переможців буде здійснено за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті управлінню молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації, п. 14.2 Комплексної програми підтримки та розвитку молоді Київської області на 2015-2020 роки «Молодь Київщини», затвердженої рішенням Київської обласної ради від 19.05 2017 року №293-14-VІІ, в новій редакції.

У конкурсі беруть участь проекти, представлені молоддю Київської області віком від 14 до 35 років або представниками громадських організацій які працюють з молоддю.

Термін реалізації проекту – до 1 грудня 2017 року.

Пріоритетні напрямки конкурсу:

−       формування активної громадянської позиції та популяризація поваги до прав людини серед молоді;

−       мистецтво (пленери, творчі події, виставки, перформанси, просвітницькі проекти тощо);

−       активний відпочинок та популяризація серед молоді здорового та безпечного способу життя;

−       підтримка та сприяння в реалізації молодіжних бізнес-ініціатив; 

−       виховання молодіжної еліти області, як якісно нових носіїв державної влади, свідомих патріотично-налаштованих представників громади, які готові взяти на себе відповідальність за управління державними справами;

неформальна освіта (набуття молодими людьми знань, навичок та інших компетентностей поза системою освіти).

Термін подачі проектних ідей від учасників конкурсу триває до 25 серпня 2017 року включно. Прийом проектних ідей відбувається за електронним посиланням на сайті http://pitching.in.ua/kyiv.

Попередній відбір проектних ідей буде здійснювати конкурсна комісія. До 31 серпня 2017 року учасникам конкурсу повідомляються результати попереднього відбору, а також час і місце проведення подальших етапів конкурсу.

11-14 вересня 2017 року – доопрацювання учасниками конкурсу своїх проектів у форматі тренінгу у супроводі експертів проекту «активнф громадяни» Британської ради в Україні. Участь у тренінгу – обов’язкова. Учасники конкурсу, що не пройшли навчання на тренінгу, не допускаються до захисту проектів на наступному етапі.

Прошу поінформувати зацікавлену молодь району, міста щодо можливості участі у конкурсі.

За додатковою інформацією звертатись: molodkoda2017@gmail.com, 095-846-55-89, 0987985192 Попатенко Марина, 0664844697 Потєхіна Ольга.

Положення про проведення конкурсу соціальних проектів

Заступник голови –

керівник апарату адміністрації                   В.А. Кучер

Додати коментар