Привітання жителям Переяславської громади з Новим Роком та Різдвом Христовим від міського голови Вячеслава Саулка

Шановні Переяславці та жителі сіл Переяславської  громади!

  Щиро вітаю вас зі світлими, радісними святами- Новим 2021 Роком та Різдвом Христовим,  які об’єднують сподівання дорослих і дітей та дарують можливість здійснення мрій.

    Ці свята мають особливе значення, бо уособлюють завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також знаменують народження нового часу, нових надій і сподівань.

   Ці дні зближують людей незалежно від їх поглядів і переконань, надихають на нові звершення та добрі справи У цей час ми щиро прагнемо бути разом зі своїми найріднішими, дарувати їм свою любов і піклування.

  Прийдешній рік є визначальним для нас, адже нещодавно  ми об’єдналися в одну територіальну громаду і перед нами стоїть завдання – успішно розв’язати низку важливих  питань, закласти у стратегічний план життєво важливі проекти і впевнено обрати для себе шлях до подальшого розвитку нашої громади.

      То ж нехай Новий рік прийде до вас лише з радістю, буде щедрим на втілення планів і сподівань, додасть сил, здоров’я й оптимізму, вселить у душі спокій і впевненість.

    Сповнений надії, що Новий рік принесе в кожен дім мир, добробут і стабільність, а всі добрі наміри й починання здійсняться.

    Благословенним нехай буде завтрашній день, і дай вам Боже жити й творити в ім’я України!

      Щасливого нового року й веселих різдвяних свят!

 

З повагою

Міський голова                                                                    Вячеслав САУЛКО

Додати коментар