Оголошення про конкурс на посаду директора КЗ «Переяславська публічна бібліотека» Переяславської міської ради

Відділ культури і туризму Переяславської міської ради оголошує конкурс на посаду директора КЗ «Переяславська публічна бібліотека» Переяславської міської ради.

Кваліфікаційні вимоги до кандидата: громадянство України, вища освіта, стаж роботи у бібліотечній сфері або галузі культури не менше 3-х років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають:

  • заяву про участь у конкурсі на ім’я голови конкурсної комісії із наданням письмової згоди на збір та обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію (прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості);
  • копії документів про вищу освіту;
  • копію документа, що посвідчує особу;
  • два рекомендаційні листи довільної форми (за наявності);
  • мотиваційний лист довільної форми;
  • проєкти програм розвитку КЗ «Переяславська публічна бібліотека» Переяславської міської ради на один і п’ять років, складені в довільній формі;
  • інші документи на розгляд заявника.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Термін подання документів та формування конкурсної комісії здійснюється протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Дата початку прийому документів: 31 грудня 2020 року.

Дата початку формування конкурсної комісії: 18 січня 2021 року.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси відділу культури і туризму Переяславської міської ради у встановлений строк: 08400, Київська область, Бориспільський район, м. Переяслав, вул. Хмельницького Богдана, 26, e-mail: phmkultura2018@ukr.net (з позначкою на конкурс).

На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду директора КЗ «Переяславська публічна бібліотека» Переяславської міської ради, на відповідність кваліфікаційним вимогам.

На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проєктів програм розвитку КЗ «Переяславська публічна бібліотека» Переяславської міської ради на один і п’ять років.

Загальна тривалість конкурсу не може перевищувати двох місяців з дня його оголошення.

Довідки за телефонами: (04567) 5-36-08.

Додати коментар