До уваги випускників!

Переяслав-Хмельницький міськрайонний центр зайнятості активно працює в напрямку профорієнтаційної роботи з молоддю, використовуючи широкий спектр інноваційних методик. Однією з яких є спеціалізована комп’ютерна  програма «Автоматизоване робоче місце профконсультанта» («АРМ Профконсультант»), що дає можливість застосовувати сучасні базові тестові методики, такі як «Визначення професійних інтересів та цінностей», «Визначення рівня розвитку та структури інтелекту (здібності)», додаткові дослідження мотиваційних факторів й комунікативних установок, інші. Дані методики спрямовані на з’ясування переліку професій, що рекомендуються конкретній людині, та відповідно прогнозують успішність у тих чи інших видах професійної діяльності.

Це дає можливість молодим людям, що пройшли тестування, чітко визначитися з напрямком професійного розвитку, виявити свої професійні інтереси, нахили, одержати допомогу у прийнятті рішення про вибір професії.

Варто зазначити, що за рахунок впровадження в центрі зайнятості «Автоматизованої системи дистанційного профдіагностичного тестування» (АС «Оптант Плюс») така програма використовується паралельно на трьох комп’ютерах, що дає можливість одночасно проходити тестування кільком бажаючим.

Професійну допомогу щодо вибору майбутньої професії Ви можете отримати завітавши до  центру зайнятості за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Шевченка, 23, каб. №6, та отримати консультацію фахівця за телефоном (04567) 5-36-09

Додати коментар