Відбулося засідання тринадцятого чергового виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради

25 липня міський голова Тарас Костін провів тринадцятий черговий виконавчий комітет міської ради. На виконкомі були присутні перший заступник міського голови Григорій Карнаух, керуюча справами виконавчого комітету Валентина Гринець та 11 членів виконавчого комітету. На порядку денного стояло 25 питаннь з яких члени виконкому проголосували позитивно:

Про виконання бюджету міста Переяслава-Хмельницького за І квартал 2017 року; Про підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення міста Переяслава-Хмельницького до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 року; Про стан виконання актів Президента України, Кабінету Міністрів України, обласної державної адміністрації, інших документів структурними підрозділами виконавчого комітету та міської ради за  2 квартал 2017 року; Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 31.01.2017 року №04-02 «Про організацію та визначення видів оплачуваних громадських робіт на 2017 рік  по м. Переяславу-Хмельницькому»;  Про затвердження нового складу комісії з питань безпеки дорожнього руху та безпечного перевезення пасажирів; Про повідомну  реєстрацію колективного договору Переяслав-Хмельницької дитячої  музичної  школи імені  Павла  Сениці  на    2017  –  2022  роки; Про повідомну реєстрацію колективного договору   Переяслав  –  Хмельницького споживчого  товариства  «Даринок»  на  2017 –  2020  роки; Про повідомну реєстрацію колективного договору комунального підприємства  Виробниче  управління  коммунального господарства Переяслав-Хмельницької міської  ради на 2017 – 2019  роки; Про надання дозволу комунальному підприємству Переяслав-Хмельницьке виробниче управління комунального господарства на виготовлення проектно-кошторисної документації  та виконання робіт; Про надання дозволу на встановлення засобів примусового зниження швидкості і встановлення відповідних дорожніх знаків по вул. Героїв Дніпра та міжквартальному роз’їзді вулиць Грушевського та Пугачова; Про затвердження актів обстеження зелених насаджень на території міста; Про перезатвердження графіків руху  по маршрутах: № 1 «Борисівка – Автостанція», № 2 «Комуна – школа №4», № 3 «Газове господарство – школа №4», № 6 «Житловий масив «Лагері» – школа № 4»,№ 7 «Спаська Левада – школа № 4», № 9 «Солонці” – вул. Петропавлівська ч/з автостанцію, педуніверситет», № 35 «Спортбаза – Потапенка Ярослава»;

Житлові  

Про зняття з квартирного обліку при виконавчому комітеті Переяслав-Хмельницької міської ради Курило Лідію Анатоліївну.; Про укладення договору найму на квартиру № 4 по вулиці Набережної,10 в місті Переяслава-Хмельницького з Смірновим Д. В.; Про видачу дубліката ордера на квартиру № 42 у будинку № 97 по вулиці Богдана Хмельницького в місті Переяславі-Хмельницькому гр. Колеснику П. В.; Про прийняття на квартирний облік при виконавчому комітеті Переяслав-Хмельницької міської ради гр. Губар Ірину Олександрівну.;  Про прийняття на квартирний облік при виконавчому комітеті Переяслав-Хмельницької міської ради та включення до списку осіб, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень гр. Капія Сергія Юрійовича, що має статус учасника бойових дій і інваліда 2 групи.; Про розгляд звернення гр. Канівець Ольги Олександрівни щодо приватизації жилого блоку № 51 у гуртожитку по вулиці О. Богданова, 2, м. Переяслав-Хмельницький.; Про розгляд звернення гр. Недавнього Івана Петровича щодо приватизації жилого блоку № 37 у гуртожитку по вулиці О. Богданова, 2, м. Переяслав-Хмельницький.

Архітектура
Гр. Жам О.М. – про присвоєння окремої поштової адреси ½ земельної ділянки та ½ житлового будинку по вул. Магдебурзького Права, 37; ТОВ «Промислові засоби індивідуального захисту» – про зміну поштової адреси земельної ділянки по вул. Шевченка, 20.; Кириченко С. І. – про зміну поштової адреси земельної ділянки по вул. Ярослава Потапенка, 8а.

Членами виконавчого комітету були прийняті рішення соціальної допомоги, субсидій, питання захисту прав дітей, питання опіки та піклування дітей.

Додати коментар