Відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів

 24 липня 2017 року відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів.

У засіданні прийняли участь Сиворко М.М. (голова комісії), Гайдак В.Г. (член комісії), Кикоть С.М. (член комісії), Чайка О.М. (член комісії), Іващенко М.М. (член комісії), Карнаух Г.М.(перший заступник міського голови), Бочарін П.П. (секретар ради), Гринець В.І. (керуюча справами виконкому), Луцик О.О. (помічник депутата Іващенка М.М.), Устич Н.М. (начальник управління економіки), Жарко Ю.М. (начальник фінансового управління), Вітківський О.О. (начальник відділу капітального будівництва), Кальова А.О. (головний спеціаліст юридичного відділу), Нагайко Т.Ю. (член громадської ради при виконавчому комітеті).

Члени комісії розглянули 11 питань порядку денного чергової 39 сесії Переяслав-Хмельницької міської ради VII скликання та 1 додаткове питання, а саме:

  1. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради сьомого скликання, затвердженого рішенням міської ради від 17.12.2015 №01-03-VII «Про утворення виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради сьомого скликання, визначення його чисельності, затвердження персонального складу».
  2. Про пропозицію повернення місту Переяслав-Хмельницький Київської області історичної назви «Переяслав».
  3. Про зняття з порядку денного питання про пропозицію повернення місту Переяслав-Хмельницький Київської області історичної назви «Переяслав».
  4. Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Переяславі-Хмельницькому на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням міської ради від 03.11.2016 № 05-22-VІІ.
  5. Про внесення змін до міської Програми по реалізації загальнодержавної програми “Питна вода України” на 2009-2020 роки затвердженої рішенням міської ради від 27.08.2009 № 03-32-IV.
  6. Про внесення змін до Програми благоустрою м. Переяслава-Хмельницького на 2015-2017 роки.
  7. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Переяслава–Хмельницького на 2017 рік, затвердженої рішенням міської ради від 22.12.2016 № 11-26/1-VII.
  8. Про внесення змін до рішення Переяслав-Хмельницької міської ради VIІ скликання від 29.12.2016 № 01-29-VІI «Про бюджет міста Переяслава-Хмельницького на 2017 рік (у новій редакції)».
  9. Про затвердження Концепції запровадження системи енергетичного менеджменту у місті Переяславі-Хмельницькому
  10. Про розгляд звернення начальника Переяслав-Хмельницького відділенні Броварської ОДПІ про виділення коштів з місцевого бюджету на погашення податкової заборгованості ЖЕК.
  11. Про внесення змін до рішення Переяслав-Хмельницької міської ради VIІ скликання від 29.12.2016 № 01-29-VІI «Про бюджет міста Переяслава-Хмельницького на 2017 рік (у новій редакції)».
  12. Про обрання секретаря постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів.

Після обговорення члени комісії рекомендували до розгляду чергової        39 сесії Переяслав-Хмельницької міської ради VII скликання усі запропоновані проекти рішень крім по повернення місту Переяслав-Хмельницький Київської області історичної назви «Переяслав», секретарем постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів обрано Чайку Олену Миколаївну.

Протоколи реєстрації та голосування додаються.
Результати поіменного голосування комісії з питань бюджету та фінансів

Додати коментар