Запрошуємо на заплив через Канівське водосховище – «Дніпро ревучий»

Дніпро ревучий – це територія розвитку і комфортного спілкування, яка об’єднує між собою політиків, науковців, просвітян, спортсменів, активних громадських організацій та просто громадськість.

Зберігаючи пам’ять про унікальні, затоплені місця Канівським водосховищем, тут паралельно народжуються нові ідеї та можливості. Бути учасником «Дніпро ревучий», то є не лише цікаво, не лише престижно, але й необхідно. Без культури та національної пам’яті – нації існувати не вміють і сьогодні, ми зобов’язані як ніколи зберегти те, що робить нас українцями.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ЗАПЛИВ? Поетапна інструкція.

-За посиланням знаходите файл «ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ НА УЧАСТЬ В ЗАПЛИВІ «ДНІПРО РЕВУЧИЙ». https://docs.google.com/document/d/1HcxopxodrG7HTZ7HOcTZSJRsJ_vphlFyp8QWKkzpmYw/edit
-Скачуєте його та заповнюєте
-Відправляєте на електронну адресу 907.1187@gmail.com
-Інформуєте оргкомітет про реєстрацію за номером 095 258 48 48 або 093 744 12 93.

Увага!!! Кількість місць обмежена. Якщо ж оргкомітет схвалює Вашу заявку, тоді приємних тренувань і до зустрічі на спортивно-культурному просвітницькому заході – «Дніпро ревучий». Для тих же хто не планує перепливати Дніпро, реєстрація не потрібна. На вас чекає цікава програма з берегу. Будуть виступи музикантів, організована пізнавальна виставка, презентації від партнерів проекту, тощо…
Хто має бажання доповнити культурну програму з берегу – звертайтеся за телефоном 093 368 56 90. Хто має бажання доповнити фотовиставку затоплених сіл унікальними світлинами, хто може допомогти орендою супроводжуючих плавзасобів або має цікаві пропозиції – телефонуйте сюди: 095 258 48 48; 093 744 12 93. До зустрічі!

Додати коментар