У Переяславі п’яту школу і садочок «Берізка» знову закрили на карантин

Офіційне рішення про закриття на карантин міської школи №5 було ухвалено на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міськради – Переяслав.City

Карантин у закладі запроваджується з 26 листопада по 9 грудня включно.

Згідно з інформацією начальника відділу освіти Петра Ярмоленка, двоє керівників молодших класів та в один учитель-куратор старшокласників цієї школи отримали з лабораторії позитивні результати на COVID-19.

Відтак хворі педагоги ідуть на самоізоляцію, за контактними особами встановлюється медичне спостереження. Усі учні переведені на дистанційне навчання, а в приміщенні цієї школи зроблять тотальну дезінфекцію.

Майже водночас міський дитсадок №7 «Берізка» також призупинив роботу через вимушений карантин. Про це написала вчора у фейсбуці завідувачка закладом Оксана Михайленко: «На жаль, у зв’язку із захворюванням кількох працівників закладу на Ковід, наш садочок закритий на карантин з 27 листопада по 10 грудня».

«Берізку» закрили на карантин вже вдруге за час епідемії. Уперше заклад зупинив роботу на два тижні 14 вересня, коли коронавірусну інфекцію виявили у двох вихователько та медсестри.

Додати коментар