Фахова перемога

Комунальним закладом «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» 12 листопада був проведений обласний етап Всеукраїнського конкурсу науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти.
Від педагогів закладів загальної середньої та позашкільної освіти на конкурс було подано 30 робіт у різних напрямках.
Ніна Іванівна Товкун, директор Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді презентувала на конкурс матеріали методичного супроводу педагогічного
еколого-естетичного проєкту БХТДЮМ «Green generation». В цьому проєкті визначено вектор освітньої роботи закладу на екологізацію освітнього середовища, описано шляхи розвитку екологічної свідомості та компетентності усіх учасників освітнього процесу та надано методичні рекомендації для організації системної роботи в цьому напрямку.
Оцінювання науково-методичних розробок, представлених на конкурс, здійснювалося за багатьма критеріями: відповідність сучасному рівню розвитку суспільства і науки; актуальність і перспективність; достатній теоретичний рівень та дослідницький характер; новизна та прогресивність; відповідність віковим особливостям вихованців; результативність і дієвість; практична спрямованість навчального матеріалу. Згідно цих вимог методичний доробок Ніни Іванівни Товкун посів І місце і буде представляти Київщину на Всеукраїнському конкурсі науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді.
Вітаємо, Ніну Іванівну з перемогою! Бажаємо нових ідей та успіхів у їх втіленні!

Світлина від Бхтдюм Джерело.

Додати коментар