Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, роботи з молоддю, фізкультури та спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я.

20 липня 2017 року відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, роботи з молоддю, фізкультури та спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я.

У засіданні прийняли участь Щукін В.В. (голова комісії), Вовк В.О. (член комісії), Шимченко Л.А. (член комісії), Бочарін П.П. (секретар ради), Гринець В.І. (керуюча справами виконкому), Шинкар Ю.С. (депутат міської ради), Луцик О.О. (помічник депутата міської ради Іващенка М.М.).

Члени комісії розглянули 2 питання порядку денного чергової 39 сесії Переяслав-Хмельницької міської ради VII скликання, а саме:

  1. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради сьомого скликання, затвердженого рішенням міської ради від 17.12.2015 №01-03-VII «Про утворення виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради сьомого скликання, визначення його чисельності, затвердження персонального складу».
  2. Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Переяславі-Хмельницькому на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням міської ради від 03.11.2016 № 05-22-VІІ.

Після обговорення члени комісії не підтримали запропоновані проекти рішень.

Додати коментар