Переяславські школярі виходять з “червоної зони” і повертаються на навчання за парти

Кабмін на засіданні 11 листопада вніс зміни до постанови 641. Йдеться про відміну зонування за рівнем епідемічної небезпеки, тобто на підставі цього з Переяслава знімається помітка «червоний» – Переяслав.City

Натомість уряд запроваджує єдині по всій території країни вимоги адаптивного карантину та локдаун вихідного дня. Що це означає для жителів Переяславщини?

Відміна «червоної» зони насамперед принесла радість школярам та особливо їхнім батькам. Обмеження адаптивного карантину рівняються вимогам помаранчевого рівня при зонуванні. А це означає, що всі навчально-виховні заклади відновлюють роботу в звичайному режимі.

Працюватимуть усі гуртки, секції, групи продовженого дня.
 

— З понеділка 16 листопада в усіх міських школах та закладах дошкільного, спортивного й естетичного виховання відновлюється повноцінне навчання учнів з 1 по 11 класи, — повідомив начальники відділу освіти Переяславської міськради Петро Ярмоленко. — Працюватимуть також усі гуртки, секції, групи продовженого дня. У період попередніх двох тижнів «червоного» карантину опалення в школах було зупинене. Відновили його ще вчора і до понеділка температура в класах буде цілком комфортною. Також завозяться всі необхідні продукти для роботи шкільних їдалень.

Додати коментар