Відзначили день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Поняття “культура” останнім часом на устах багатьох людей. Не знаючи підґрунтя, її намагаються трактувати по різному – розділяючи на загальну та особисту. Сьогодні ж хочеться окреслити культуру, як суму мистецьких надбань, в середині якої важливу роль посідає людина. Адже саме людина створює та оберігає ту вікову красу, яка передається поколіннями обираючись при цьому в свій загадковий стиль.
Культура Переяславського краю багата своїм різнобарв’ям: музика, живопис, літературне та рукотворне мистецтво. Опікуються усім цим кожного дня працівники відділу культури і туризму, НЦК «Зустріч», музичної та художньої шкіл, завідуючі клубами мікрорайонів, учасники самодіяльних колективів та ще багато інших людей дотичих до культурої сфери міста.
Та 9 листопада працівники культури проводять в тиші, без метушні, без зайвих фраз, без публіки, у тісному колі колег та однодумців. Просто для себе і в силу обставин, які склалися в умовах пандемії.

Першою колег привітала начальник відділу культури і туризму Антоніна Курченко: «У день нашого професійного свята бажаю вам, шановні колеги, міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку та нових творчих здобутків у благородній справі відродження, збереження і примноження культури Переяславщини…». Антоніна Миколаївна квітами, подяками та пам’ятними подарунками нагородила кращих з кращих представників сфери культури.

До вітань долучилася і керуюча справами виконкому Ольга Коломієць. Ольга Юріївна від імені міського голови та виконавчого комітету привітала всіх, хто присвятив себе благородній справі – збереженню, розвитку і примноженню безцінних духовних скарбів нашого народу. За багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність вона також відзначила кращих представників галузі культури грошовими преміями, квітами та подяками.

Із теплими вітальними словами до присутніх звернулася голова галузевої Ради голів профспілки працівників культури району Любов Рубан. Квітами та нагородами вона також привітала колег із професійним святом.

***

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори сцени, які за покликанням серця присвячують своє дозвілля мистецтву, намагаються реалізувати себе як особистість через творчість!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!

Ваша професія – особлива, адже ви покликані дарувати радість душі, 
наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне. 

Завдячуючи вам ми вчимося любити рідне місто, пісню і танець рідного народу, що, у свою чергу, сповнює нас високими патріотичними почуттями. 

Вітаючи вас з професійним святом, щиро бажаємо міцного здоров’я, добра, благаполуччя.

Щедрих творчих ужинків, натхнення, та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну людям працю!

 Зичимо вам нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і нових культурних проектів!

Додати коментар