В Київському обласному центрі зайнятості презентували молодіжний проект «My ProfiProject»

В приміщенні Київського обласного центру зайнятості відбулась робоча нарада: «Реформування системи професійної орієнтації молоді Київщини». У заході взяли участь директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, представники Київської обласної державної адміністрації – директор департаменту освіти і науки Віра Рогова, директор департаменту соціального захисту населення Ігор Мещан, начальник управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Марина Попатенко, голова комісії з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення та пенсіонерів Київської обласної ради Наталія Бігарі, представники роботодавців, навчальних закладів та громадських організацій Київщини.

«Саме професійна орієнтація громадян, особливо молоді, відіграє одну з провідних ролей у забезпеченні продуктивної зайнятості населення та є засобом переходу від стратегії подолання безробіття до його профілактики», – наголосив директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук.

У рамках наради презентовано новий молодіжний профорієнтаційний проект – «My ProfiProject». Головна мета проекту – профілактика молодіжного безробіття. Досягнути цієї мети пропонується завдяки осучасненню змісту і методик проведення профорієнтаційних заходів для молоді, налагодженню профорієнтаційної роботи з учнями професійно-технічних та студентами вищих навчальних закладів та впровадження комплексного підходу до професійної орієнтації молоді.

Також підписано Меморандум про співпрацю в сфері професійної орієнтації молоді між ключовими установами області з питань зайнятості населення, освіти та молодіжної політики.

Додати коментар