Міський голова провів робочу зустріч з турецьким інвестором і представниками компанії, які розробила детальний план території та розпочали розробку проекту землеустрою під індустріальний парк

Відбулась робоча зустріч з турецьким інвестором Ismail Hacioglu і представниками компанії, які розробила детальний план території та розпочали розробку проекту землеустрою під індустріальний парк.

На зустрічі було узгоджено розміщення підприємств з переробки сільськогосподарської продукції, офісних об’єктів, логістичного центру на території індустріального парку.

Також обговорювалось питання якнайшвидшого будівництва об’їзної дороги Переяслава за співфінансування з ДФРР, проектна заявка на зазначений об’єкт була завчасно подана ще в минулому році для реалізації у 2020-2021 році.

На наступному тижні розпочнуться громадські обговорення детального плану під індустріальний парк для подальшого затвердження міською радою та впровадження наступного етапу – державна реєстрація індустріального парку “ПЕРЕЯСЛАВІНВЕСТ“” – на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Тарас Костін.

Додати коментар