Василь Володін вручив державні нагороди одним із кращих фахівців Київщини

Згідно з Указом Президента України, 11 жителів Київщини отримали державні нагороди за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, а також вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм. А чоловік з Переяслав-Хмельницького району – подяку Прем’єр-міністра України за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу, високий професіоналізм та активну громадську позицію.

Відзнаки їм вручив сьогодні, 15 жовтня, очільник Київської області Василь Володін.

«Зустріч із вами для мене особлива. Київщина пишається такими людьми. Щодня ви надихаєте інших на нові здобутки, рятуєте життя та здоров’я, навчаєте та робите життя українців зручнішим і комфортнішим. Саме ви – одні з тих, хто вніс практичний вклад не лише в розвиток області, а й всієї країни», – звернувся до присутніх Василь Володін.

Орден «За заслуги» I ступеня отримав батько-вихователь дитячого будинку сімейного типу зі Сквирщини Петро Бондарь.

Дев’ятьом жителям області присвоїли почесні звання.

Відтак начальниця управління Пенсійного фонду України в Броварах та Броварському районі Лідія Сенько стала заслуженою працівницею соціальної сфери України.

Головна зберігачка Білоцерківського краєзнавчого музею Лариса Малишева та художній керівник хору Вишневського Палацу культури і мистецтв Олександр Крижанівський – заслуженими працівниками культури України.

Юрисконсульт відділу Богуславської РДА Діана Сергєєва – заслуженою юристкою України.

Завідувачка кафедри Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди Лариса Калмикова – заслуженою працівницею освіти України.

Помічник лісничого Клавдієвського лісництва Василь Воловенко – заслуженим лісівником України.

Директор Кагарлицької ЦРЛ Віктор Кулініченко – заслуженим лікарем України.

Начальник дільниці виробничого підрозділу «Фастівська дистанція електропостачання” регіональної філії “Південно-Західна залізниця» Володимир Сидорчук – заслуженим працівником транспорту України.

Вчителька Бориспільської загальноосвітньої школи I–III ступенів № 8 Наталія Брусило та вчителька Броварської гімназії імені С. І. Олійника Нінель Холодна – заслуженими вчителями України.

Натомість подякою Прем’єр-міністра нагородили директора з розвитку сільськогосподарського підприємства «Саланг-Агро» Олександра Дорофєєва з Переяслав-Хмельницького району.

 

Додати коментар