В Переяславі-Хмельницькому відбулася зустріч міського голови з виконавчим директором МАОМС «КРОК ГРОМАД» Молоновим Сергієм

12 липня в залі засідань міської ради відбулася зустріч міського голови Тараса Костіна з виконавчим директором місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Крок Громад» Молоновим Сергієм (Нікольський район, Донецька область).

На зустрічі були присутні перший заступник міського голови Григорій Карнаух, керуюча справами міськвиконкому Валентина Гринець, депутати міської ради, працівники виконавчого комітету.

Тарас Вікторович звернувся з вітальним словом до всіх присутніх та наголосив, що сьогоднішня зустріч актуальна та має неабияке значення для встановлення дружніх відносин, єднання зі східною Україною, а саме Донецькою областю.

Метою Асоціації є покращення життя в територіальних громадах, шляхом вирішення завдань соціально-культурного та економічного розвитку, сприянні розвитку і зміцнення місцевого самоврядування, організація спільних соціальних проектів громад, програм культурного обміну громад, спільних дитячих, молодіжних, спортивних програм та багато інших завдань. Джерелами формування майна асоціації є вступні та членські внески, інші джерела, дозволені законодавством.

По закінченню презентації Сергій Володимирович вручив міському голові Тарасу Костіну офіційне запрошення до вступу у міську асоціацію органів місцевого самоврядування «КРОК ГРОМАД», подякував за теплий, людяний прийом діток, які вже приїздили на відпочинок до Переяслава-Хмельницького та висловив побажання щодо подальшої співпраці Нікольської селищної громади з нашим містом.

Керуюча справами виконкому Валентина Гринець від імені міського голови передала Подяки Переяслав-Хмельницької міської ради, сувеніри помічникам-консультантам народного депутата України Лубінця Дмитра – Ользі Стрепоченко, Наталії Проценко, Анастасії Оліщук та сердечно подякувала за можливість нашій учнівській молоді спільно з учнями Нікольського району Донецької області відвідати екскурсію Верховною Радою і Кабінетом Міністрів України, також Подяку міської ради отримав виконавчий директор МАОМС «Крок Громад» Молонов Сергій.

Додати коментар