Відбулися громадські слухання щодо зміни цільового призначення приватної земельної ділянки

2 жовтня 2020 року у залі засідань Переяславської міської ради відбулися громадські слухання стосовно звернення громадянина Савчука О.О. щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що знаходиться по вул. Богдана Хмельницького, 244 у місті Переяславі та перебуває у його власності, а саме: зміни цільового призначення земельної ділянки на “для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу” (код КВЦПЗ – 12.11). У роботі засідання взяли  участь 32 особи, серед них представники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та громадськості.

У ході громадських обговорень намірів громадянина Савчука О.О., які відбувались з 04 вересня по 05 жовтня 2020 року  до міської ради надійшли шість звернень (в т.ч. колективних) із відповідними зауваженнями.

Присутні розглянули та обговорили ескізні наміри, а саме: розміщення та функціонування автомийки на земельній ділянці, що знаходиться по вул. Богдана Хмельницького, 244 у місті Переяславі та перебуває у власності громадянина Савчука О.О.

Учасниками громадських слухань за результатами обговорення не було підтримано наміри громадянина Савчука О.О. стосовно зміни цільового призначення його земельної ділянки.

 

Додати коментар