Вперше у Переяславі проходить ECOFORUM-2020 “The European green deal: виклики для України. Кругова економіка” (Фото)

“...Це значна подія для нашого міста, адже питання екології дуже актуальні на сьогодні.

Радий, що маю честь брати участь у цьому заході.
До Переяслава приїхали професійні спікери у різних напрямах екологічної сфери:
Олег Бондаренко – голова комітету екологічної політики Верховної Ради, Руслан Стрілець – заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів, Денис Каплунов – заступник голови Державної екологічної інспекції України та багато інших професіоналів в галузі екології. 

Дякую, Людмилі Циганок – президенту Професійної асоціації екологів України, виконавчому директору Ecobusiness Group, за організацію заходу та вибір саме нашого міста для проведення екологічного форуму такого рівня.

Теми, що обговорюються сьогодні, стосуються екологічної політики України, «Зеленої» економіки, енергоефективності, взаємодії бізнесу-влади-громади.

Напередодні Екофоруму між Переяславською міською радою
та «Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління» Міністерства екології України було підписано меморандум про співпрацю та партнерство, де передбачається спільна розробка програми з екології, допомога у її реалізації та участь нашого міста в екологічних проектах.

Збереження екології Переяслава – це одне з першочергових завдань для кожного з нас!” – із допису міського голови Переяслава Тараса Костіна на власній сторінці у мережі Фейсбук.

Додати коментар