Київщина оновила епідемічне зонування: райони області увійшли до «помаранчевого» та «жовтого» рівнів епіднебезпеки

З 00:00 години 21 вересня 2020 року для Київської області установлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено на території м. Обухів та Києво-Святошинського і Баришівського районів. Таке рішення затвердили на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням очільника Київської ОДА Василя Володіна.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 на Київщині також встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території міст Березань, Бориспіль, Бровари, Буча, Васильків, Ірпінь, Переяслав, Ржищів, Фастів та у Білоцерківському, Бориспільському, Бородянському, Броварському, Васильківському, Вишгородському, Володарському, Іванківському, Кагарлицькому, Макарівському, Миронівському, Обухівському, Таращанському, Яготинському, Фастівському районах.

На території решти районів, міст обласного значення та ОТГ Київської області застосовуються протиепідемічні заходи, передбачені для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки.

«Показники захворюваності продовжують зростати. На сьогодні в області підтверджено7880 випадків захворювання на коронавірус. За добу – 136 нових випадків. І що б обласна влада не робила, яких би заходів не вживала для боротьби із коронавірусом – все залежить лише від кожного з нас. Тому я не втомлююсь повторювати: дотримуйтесь усіх встановлених правил карантину! Не нехтуйте своїм здоров’ям та здоров’ям своїх рідних і близьких!» – наголосив Василь Володін.

Додати коментар