Першість у Міжнародному конкурсі – такий подарунок рідному місту до Дня його народження презентували учасниці акробатично-хореографічної студії “Фантазія”

У  той час як наше рідне місто приймало вітання із Днем народження, його юні уродженці, талановиті учасниці акробатично-хореографічної студії «Фантазія» Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді (керівник Тетяна Ковшун) підкорювали столичну сцену, взявши участь у I Міжнародному дитячому фестивалі-конкурсі мистецтв «THE GREAT JUNIOR FESTIVAL 2020».  

Позмагатися за першість у Київ приїхало чимало юних артистів від заходу до сходу і від півночі до півдня нашої Батьківщини.  Додамо, що організаторами та самими юними зірками було вжито усіх протиепідемічних заходів. Творчі та креативні номери учасників у різних номінаціях та вікових категоріях оцінювали: хореограф, творець театру «Київ модерн-балет». Народний артист Молдови. Заслужений діяч мистецтв України, Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Раду Поклітару;  голова правління “Центру культури і мистецтв Китаю”, посол з пропаганди виконавчого мистецтва провінції Хунань (Китай), заслужений артист естрадного мистецтва України. Член Міжнародної ради з танцю CID UNESCO Пен Лю; художній керівник народного ансамблю танцю «Горлиця» міжнародного центру культури та мистецтв профспілок України, викладач спеціалізації  «народна хореографія» комунального закладу вищої освіти Київської обласної ради, «Академія мистецтв імені Павла Чубинського», член Національної хореографічної спілки України Віталій Гурський; відомий хореограф, художній керівник шоу-балету «EGO», переможець багатьох міжнародних хореографічних конкурсів Сергій Вапничний та інші не менш імениті митці України.

Наші дівчатка блискуче виконали етно-танець «Вербовая дощечка» за що і були гідно оцінені членами журі. Перше місце – не лише доказ талановитості та наполегливості юних «фантазерок» та їх керівника, але і ще одне вітання рідному Переяславу та подарунок до його Дня народження.

 

Додати коментар