Слався, Переяслав-Граде! Вітання з Днем міста від місцевого самоврядування

Переяславська міська рада, виконавчий комітет та депутатський корпус щиро вітають Вас з Днем міста!

У вересні наше історичний, квітучий та енергійний Переяслав відзначає День міста. Це наше спільне свято – свято всіх, хто тут народився і виріс, чи приїхав колись, щоб залишитися назавжди.

Наше місто завжди славилося своїми людьми — щирими, добрими, талановитими й працелюбними. Усі досягнення та здобутки, на які багате наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів.

Тож у цей святковий день від імені міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто, висловлюю слова щирої вдячності усім мешканцям за любов та вірність рідному місту.

Бажаю, щоб з кожним роком наше місто ставало ще затишнішим і комфортнішим, щоб заможніше жилося його жителям, щоб ми ставали толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного, щоб спільне свято – День народження нашого міста, завжди єднало і гуртувало нас в одну дружню міцну родину.

Нехай у місті завжди панують мир, взаємна повага, довіра та злагода, а в кожному домі – родинний затишок, достаток та любов.

З повагою, міський голова Переяслава Тарас КОСТІН

Додати коментар