Відбулася акція “Врятуй своє завтра безпекою сьогодні!”

16 вересня відбулася акція “Врятуй своє завтра безпекою сьогодні!”, мета якої – привернути увагу пішоходів до дотримання Правил дорожнього руху під час переходу проїжджої частини.

На тротуарах перед пішохідними учасники акції за допомогою трафаретів наносили попереджувальні написи: «Візьми дитину за руку», «Подивись» з ціллю заклику пішоходів бути уважними на дорозі, а також перекреслені зображення мобільних телефонів та навушників, щоб попередити використання гаджетів та технічних пристроїв до них при переході проїжджої частини, що особливо стосується підлітків. Для цього обрали пішохідні переходи на вулицях з найбільш пожвавленим рухом.

«Шановні учасники дорожнього руху, увага і взаєморозуміння на дорозі – це запорука безпеки», – нагадує Переяславська Молодіжна рада.

Акція відбулась за співпраці Молодіжної ради Переяславської міської ради із Відділом з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради, Науковим товариством Університету Григорія Сковороди в Переяславі, студентською радою філологічного факультету та університету, Громадською організацією ДжемТолока та ГО «Світ без Залежності».

Додати коментар