17 вересня – День рятівника. Міський голова привітав місцевих рятівників із професійним святом

17 вересня  рятувальники Переяслав-Хмельницького районного сектору Головного управління ДСНС України у Київській  області відзначають професійне свято – День рятівника.

З нагоди свята рятувальників привітав міський голова Переяслава Тарас Костін. Він висловив подяку усім рятівникам, які, щодня, ризикуючи  життям, гасять пожежі, рятують від лиха людей та матеріальні цінності,  за сумлінну службу, високий професіоналізм, оперативність при виконанні поставлених завдань,  побажав міцного здоров’я, особистого щастя, добра, миру і злагоди у родинах! А найголовніше – якомога менше тривожних викликів служби 101.

Традиційно для святкового заходу не обійшлося без відзнак. За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову дисципліну, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята чотирьох рятувальників заохочено грамотами та пам’ятними подарунками від місцевого самоврядування.

Державна служба з надзвичайних ситуацій України недаремно має гасло “Запобігти. Врятувати. Допомогти”. Воно відображає нелегкі будні рятувальників. Попередження та ліквідація пожеж, різного роду аварій і катастроф, стихійного лиха, знешкодження боєприпасів, рятування людей на воді, під час дорожньо-транспортних пригод – ось далеко не повний перелік завдань оперативно-рятувальної служби цивільного захисту – служби 101.

Додати коментар