Соціально-трудова акція МРДП «Переяслав в кольорах» (Фото)

Молодь будь – якої країни творить майбутнє: мріє, забігає наперед, будує грандіозні плани і проєкти. Звичайно ж, члени Міської ради дітей Переяслава (МРДП) мріють про сучасну, по-європейськи комфортну, функціональну центральну площу рідного міста. Але це поки що мрії. Тому вирішили поновити веселкову доріжку здоров`я, створену ними два роки тому для найменших жителів Переяслава.
Соціально-трудова акція МРДП «Переяслав в кольорах» – це перша велика справа БХТДЮМ у цьому навчальному році. На площі зібралися разом і минулорічні члени МРДП і ті, хто тільки-но приєднався до нас. Знайомилися між собою та зі своїми керівниками Ніною Товкун та Іриною Омельяненко, вчилися планувати та узгоджувати спільну працю, старанно працювали та заслужено отримували подяку за ініціативність та турботу про своє рідне місто, працьовитість і старанність.
Матеріали (фарбу, розчинник, щіточки та рукавички) для  барвистої акції надав відділ з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Переяславської міської ради, начальник Валерій Мільгевський.
Це буде чудовим подарунком малечі Переяслава до Дня міста. Адже щодня на площі відпочивають і розважаються сотні дітей, знаходячи застосування своєї невгамовної енергії на яскравих естафетах, які засяяли новими барвами.

Додати коментар