Привітали підприємців з професійним святом

Сьогодні, 7 вересня 2020 року, в сесійній залі Переяславської міської ради відбулася зустріч міського голови Тараса Костіна з підприємцями міста з нагоди відзначення їх професійного свята – Дня підприємця.

Тарас Вікторович  подякував підприємцям за співпрацю, активну участь у громадському житті, значний внесок в економічний розвиток Переяслава, створення робочих місць. За його словами, їх діяльність – це не лише важка і самовіддана робота, а й стан душі, що вимагає від людини активності, сучасного економічного мислення, витримки і діловитості.

Міський голова разом з керуючою справами міської ради Ольгою Гребенщиковою нагородили підприємців Почесними грамотами та цінними подарунками.

За вагомий внесок у розвиток бізнесу, наповнення місцевого бюджету, зміцнення економічного потенціалу міста, діяльність на благо Переяслава і громади та з нагоди професійного свята відзначено Почесною грамотою: Чабан Тетяну Вікторівну (магазин «Каштан»), Декала Сергія Івановича (магазин «Гастрономчик»), Луценко Валентину Григорівну (магазин «Білочка») та Нестерюка Віктора Володимировича (магазин «Дніпро»).

Додати коментар